Márkázott termékek

A Szinapszis saját finanszírozásból folyamatosan szolgáltat a piac számára adatokat, kutatási eredményeket, tanulmányokat, ezek egy része publikálásra került vagy ingyenesen hozzáférhető a honlapon, néhány pedig megvásárolható. Legismertebb publikációink:

  • MedNetTrack – kelet-európai országok orvosainak felmérése az Internet és digitális eszközhasználatáról, a multichannel marketing elfogadásáról, napi gyakorlatáról
  • MediJournalTrack – orvosi szaklapok ismertsége és olvasottsága
  • PharmaImageTrack – gyógyszergyártók ismertsége, imidzse, megítélése a lakosság körében
  • Orvoslátogatói hangulatjelentés – orvoslátogatók jelene és jövőképe

 

A Szinapszis számos saját fejlesztésű, márkázott kutatási megoldással rendelkezik a gyógyszerpiac számára. Leggyakrabban alkalmazottak:

  • MedRepControl – orvoslátogatói hatékonyságmérő módszertan
  • OTC Choice – célcsoport-meghatározás és döntési fa OTC termékekre

További szolgáltatásaink

Tanácsadás

Tanácsadás

Egészségügyi és gyógyszeripari piackutatások  során szerzett iparági tudásunk, tapasztalatunk eredményeként cégünk szakértői döntéstámogató tanácsadással is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Szinapszis Pharma

Szinapszis Pharma

Cégünk számára kiemelkedő terület a gyógyszeripari és egészségügyi szektor, ahol a piackutatónak feltétlen szüksége van speciális szaktudásra, amelyet csak folyamatos képzés és sok tapasztalat árán lehetséges megszereznie.

Adatbázisok

Adatbázisok

A Szinapszis jogtiszta adatbázisokkal rendelkezik orvosokról, gyógyszerészekről és más egészségügyi dolgozókról, ezen adatbázis Magyarországra közel 35 ezer rekordot tartalmaz, közel 100%-os lefedettséggel.