HUN

ENG

Tartalom és forma - Kreativitás a gyógyszerkommunikációban

  • 2010-02-17 10:36:00
  • Konferencia

A rendezvény kiemelt célja, hogy a gyógyszeripari promócióban érintett ügynökségek a gyakorlatban is jól hasznosítható tanácsokat, információkat kapjanak a gyógyszerek kommunikációjával kapcsolatban. Hogyan értelmezhető a kreativitás a gyógyszerek kommunikációjában? Milyenek a hazai tapasztalatok? Mi hat vizuálisan az orvosokra? Hogyan javítható az ügynökség és megrendelő kapcsolata? Csak néhány a legfontosabb kérdések közül, melyekre választ kaphat a hallgatóság.

A Kreatív Csoport által szervezett rendezvény első részében kutató, tanácsadó cégek osztják meg tapasztalataikat a témával kapcsolatban. A rendezvény meghívott előadója lesz többek között Kiss Katalin, a Szinapszis Kft. kutatási igazgatója, aki a promóciós eszközök gyógyszerválasztásra gyakorolt hatásáról, befolyásáról beszél majd, és ismerteti egy a témában készülő friss piackutatás eredményeit is.
A rendezvény érdekessége, hogy nem csak a szakma képviselői szólalnak meg, hanem egy kerekasztal beszélgetés keretében az orvosok is elmondják őszinte véleményüket a gyógyszerkommunikációval, illetve az alkalmazott kreatív eszközökkel kapcsolatban.
A rendezvény részletes programjának megtekintéséhez kérjük, kattintson ide!