HUN

ENG

Támaszkodjon szakértői segítségre pályázati piackutatásnál is

  • 2016-09-14 11:00:00
  • Általános

Kik lesznek a vevőim? Mennyibe kerüljön a termékem? Hogyan tudom eladni a szolgáltatásom? Kik a versenytársaim? Számos hasonló kérdés merül fel a legtöbb a pályázati projekt megkezdését követően a támogatást elnyerők fejében, a válaszok megszerzése pedig nem egyszerű feladat.

Vállalkozásunk számos pályázati felhívás keretében nyújtott már piackutatási szolgáltatást, mind az elmúlt évtizedek rendszereiben, mind pedig az új felhívásoknál (Baross, GOP, TÁMOP, Innocsekk, Vállalati tanácsadás (akkreditáltan), INTERREG, FP7, H2020, GINOP). Rugalmasan, ügyfélközpontú megoldásokkal állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A projekt megvalósítása során kiemelkedő fontosságú, hogy megfelelő piaci ismerettel rendelkezzünk az új termék, szolgáltatás kifejlesztéséhez. Ehhez közvetlenül a vevőink véleményét kell kikérnünk, lényegre törően, megfelelően értelmezve a kapott válaszokat. Ebben a szakmában évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

A Szinapszis Kft. 18 éves múlttal rendelkezik a piackutatás területén, Európa 20 országában végeztünk már piackutatási tevékenységet és mintegy 120 iparági tanulmányt készítettünk. A GINOP-2.1.1-15 felhívással kapcsolatos ajánlott piackutatási csomagjainkról honlapunkon tájékozódhatnak: www.szinapszis.hu/ginop211

Kérdésekkel keressék bizalommal kollégánkat közvetlenül:

Rab Máté
üzletfejlesztési menedzser
Tel.: 06 30 381 0830
Email: rab.mate[kukac]szinapszis.hu