HUN

ENG

Szinapszis Magyar Multi Program szakértői minősítés

  • 2020-03-05 10:16:00
  • Általános

Büszkék vagyunk arra, hogy négy tanácsadói szakterület közül háromban minősített szakértő a Szinapszis Kft.

 

Mi is az az MMP és hogyan kapcsolódik ehhez a szakértői minősítés? 

 

Először is nézzük meg magát az MMP-t, hogy kiket támogat és kiknek biztosít kiugrási lehetőséget. Az MMP, Magyar Multi Program célja a figyelemre méltó növekedési és fejlődési potenciállal  rendelkező feldolgozóipari mikro, kis- és középvállalkozások komplex fejlesztésének és előremenetelének támogatása.  

 

Nemzetközi kutatások bizonyítják, hogy bár a leggyorsabban fejlődő és növekvő cégek jelentős szerepet játszanak a munkahelyteremtésben valamint a gazdasági viszonyok alakulásában, mégsem mellőzhető az újonnan megjelenő, mégis dinamikusan fejlődő mikro, kis-és közepes méretű vállalkozások szerepe sem. Ezeknek a cégeknek az eszközfinanszírozás túl megfelelő szakmai tanácsadásra is szükségük van annak érdekében, hogy a fejlődési tervek gyakorlatban is megvalósuljanak és piacképes, sikeres cégekké váljanak. 

 

Ezen támogatás keretében az újonnan induló cégeknek lehetősége nyílik a technológiai fejlődést biztosító eszközök beszerzésére, vezetési, hitelesítési, irányítási rendszerek bevezetésére, illetve akár infrastrukturális- és ingatlan beruházások igénybevételére. Fontos a projekt szakmai, műszaki tartalmának meghatározása, valamint az időpont kitűzése, amelyben az elérendő eredmény egy bizonyos fejlődési szakasza befejeződik. A vállalkozás céljának meg kell felelnie egyes értékelési kritériumoknak ahhoz, hogy a vállalkozás fejlődéséhez szükséges támogatásra igényt tarthasson, és azt meg is kapja.

 

Ilyen értékelési kritérium pl., hogy a vállalkozás fejlesztése feleljen meg a felhívás céljának, vagy, hogy a fejlesztés költségvetése legyen reálisan felépítve. 

 

 

A Szinapszis, mint MMP szakértő

 

A Magyar Multi Program keretein belül ezeknek a mikro, kis- és középvállalkozásoknak lehetősége nyílik arra, hogy szakértőket keressenek meg, első lépésként kapcsolatfelvételi célból. 

 

Négy tanácsadói szakterület közül háromban minősített szakértő a Szinapszis Kft.: 

  1. márka- és arculatépítés, 

  2. stratégiai- és vállalati pénzügyi tanácsadás, 

  3. szervezet-, folyamat és menedzsmentfejlesztés. 

 

A Pályázónak előzetesen egyeztetni kell a szakértővel a projekttel összefüggő és a projekt sikeréhez szükséges szakmai elvárásokat.

 

A Magyar Multi Programról bővebb tájékoztatás és regisztráció a a program weboldalán lehetséges:

 

https://mmp.ifka.hu/hu/page/palyazoi-fooldal

 

További információért forduljanak hozzánk bizalommal!