Szinapszis és Webbeteg a DHS 2021-en

  • 2022-01-26 00:00:00
  • Konferencia

A COVID19 pandémiai miatt némi halasztással, de megrendezésre került a 2021-es DHS konferencia on-site, igen nagy érdeklődés mellett. Több mint 300 fő, a digitális egészségügyhöz valamilyen módon kapcsolódó szakember látogatott el a konferenciára, közigazgatás, gyógyszeripar, egészségügyi ellátás, informatika, pénzügy, IT és MedTech területekről, hogy csak a legnagyobbakat említsük.

 

 

A cégcsoportunk a kezdetektől már a kezdeményezés mellé állt; egyrészt a webbeteg.hu továbbra is médiapartnerként és a startup verseny szponzoraként, másrészt a Szinapszis Piackutató és Tanácsadó kutatási Kertész Balázs ügyvezető előadásával, melynek címe idén a „DIGITALIZÁCIÓ MAGYARORSZÁGON AZ EGÉSZÉGÜGYBEN COVID IDEJÉN” volt.

 

Az előadás mind az orvosok, mint a lakosság hozzáállását, mindennapi gyakorlatát mutatta be a digitális egészségügyi megoldások tekintetében, legyen szó akár távorvoslásról, digitális információszerzésről, eü ügyintézésről. Az előadás itt olvasható:

 

https://www.slideshare.net/kerteszb/digiatl-health-summit-hungary-2021-kertsz-balzs

 

A 2022-es konferencia előkészítése már elkezdődött, ráadásul a konferencianaptár kiegészül egy kisebb tavaszi rendezvénnyel „Digital Health Essential” néven, míg a „Digital Health Summit” tervezetten ősszel kerül majd megrendezésre.

 

További részletekért a konferenciáról kattintson a rendezvények weboldalára:

 

https://dhe.ap.hu/

https://dhs.ap.hu/