Eyeforpharma konferencia 2017 Barcelona

  • 2016-12-16 00:00:00
  • Konferencia

 

 

Örömmel tudatjuk, hogy a Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Intézetet is tartalmazó Quercus Consulting Group (QCG, korábban Szinapszis Csoport) ismét stratégiai partnere lett az eyeforpharma évente rendezett barcelonai konferenciájának. A 15. eyeforpharma Barcelona 2017. március 14. és 16. között kerül megrendezésre, mely Európa egyik legnagyobb gyógyszeripari marketing rendezvénye lesz.

 

A Quercus Consulting Group és az eyeforpharma együttműködése nyomán most partnereinknek kiemelt, 600 EUR kedvezményt biztosítunk az aktuális részvételi díjból, melyet a "Szinapszis600" kód felhasználásával érvényesíthetnek a regisztráció során.

 

Íme 5 érv, miért érdemes eljönni az eyeforpharma Barcelona 2017 rendezvényre:

 

1. Több mint 1000 tapasztalt gyógyszeripari vezető lesz jelen, mely remek lehetőség a szakmai kapcsolatépítésre.

2. Inspiratív program 6 fő téma köré szervezve, melyek kapcsán nem csak eladásokkal készülnek a szervezők, de workshopok keretében a résztvevő betekintést nyerhet a megvalósítási folyamatba is.

3. Együttműködést segítő környezetet biztosít a rendezvény, ahol egy helyen találkozhatnak a legfontosabb iparági szereplők az egészségügy, a technológia és a betegek, betegszervezetek részéről.

4. Betekintést nyerhet a gyógyszeripar legfrissebb eredményeibe senior szakemberek előadásában.

5. Részt vehet egy nem mindennapi konferencián, melynek küldetése egy olyan iparági mozgalom elindítása az egészségügyben, mely a bizalom, a hírnév és az érintett felek döntéshozói által pozitív változást generál a gyógyszeriparban.

 

További információért töltse le a konferencia tájékoztató anyagát, és regisztráljon kedvezményesen a „Szinapszis600” kód felhasználásával.

 

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel Önben a konferenciával kapcsolatban keressen bennünket, vagy a rendezvény szervezőit.

Találkozzunk márciusban, Barcelonában!